Elizabeth Ebbink als spreker
boeken?

Boek Elizabeth als spreker
De menselijke stem: van mysterie naar kennis

Een presentatie met filmvoorbeelden van bekende stemmen die voor groepen van vijf tot vijfhonderd luisteraars boeiend en amusant is.
Sommige stemmen vinden we lekker, andere stemmen vinden we verschrikkelijk, omdat ze ons tegen de haren instrijken, door scherpte, of juist botheid, door te veel of te weinig pauzes, of door een accent.

Het belang van de stem

Een goede stem bepaalt of je kan overtuigen en inspireren in een vergadering, betrouwbaar en zeker kan overkomen in klantcontacten, en een persoonlijke krachtige presence hebt.  

‘Ik hoor het aan je stem’

Zo heet het boek van ELizabeth Ebbink (2011, Nieuw Amsterdam). Hierin is aandacht voor stemtechniek en voor hoe de stem de image van bekende Nederlanders bepaalt. Het staat vol tips en tricks over commitment, inspiratie en overtuigingskracht, met tal van voorbeelden van stemmen uit de media.

‘Zo is mijn stem nu eenmaal’

Het is frappant hoeveel mogelijkheden stemmen hebben, en hoe weinig we er gebruik van maken. Dat is te wijten aan de macht der gewoonte. Maar ook aan onze visie op onszelf, want je klinkt zoals je denkt dat je bent.  

Elizabeth is ook te boeken via
Speakers Academy of Zij spreekt:
Ga naar Speakers academy Ga naar Zij spreekt

Naar aanleiding van het uitkomen van “ik hoor het aan je stem” was Elizabeth in tal van programma’s te zien en te beluisteren op TV en radio. Ook de schrijvende pers blijft geïnteresseerd.